De P-Spot is de anale G-Spot

Als je een beetje op de hoogte bent van alles wat met seks te maken heeft, dan komt de G-spot je vast wel bekend voor. En hopelijk heb je ook al het genoegen mogen ervaren om dit gevoelige plekje te vinden. Juiste stimulatie van de G-Spot geeft de vrouw intense, hevige orgasmes. Bonuspunten gegarandeerd dus als je de G-Spot op de juiste manier weet te bespelen bij je partner! 

Mannelijke variant van G-spot

De mannelijke variant van de G-spot is wellicht wat minder bekend voor je, deze wordt ook wel de P-spot, of anale G-spot genoemd. De P-Spot bevindt zich in de anus, precies daar waar de prostaat voelbaar is. Voor veel mannen is dit deel van het lichaam nog steeds een “no-go area”, of ze vinden dat stimulatie van de anale G-spot alleen is voorbehouden aan homoseksuele mannen. Dit is jammer en een gemiste kans. Net als bij de G-spot, zorgt stimulatie van de P-Spot voor een bijzonder intens orgamse bij de man. Veel ervaringsdeskundigen (en dat worden er gelukkig steeds meer) zeggen zelfs dat dit de allerfijnste orgasmes zijn die ze hebben gehad. Gelukkig leven we in een steeds vrijere maatschappij, onder anderen als het gaat om het bespreekbaar maken en tot uitvoering brengen van je sekswensen. En dat is maar goed ook, want wat ons betreft moet elke man dit gevoel eens ervaren!  

Tips over het stimuleren van de P-Spot

Voor veel mensen is het spelen met de P-Spot nog onbekend terrein en misschien zelfs een beetje een taboe. Wil je toch eens ervaren wat het stimuleren van dit gevoelige plekje je kan brengen. Kijk dan welke dildo tips er zijn om je eenvoudiger de P-spot of G-spot te laten ontdekken.