Hulp in de huishouding? Niet nodig met deze hulpmiddelen!

Naarmate je ouder wordt, zal het voor veel mensen lastiger zijn om zelfstandig thuis te blijven wonen. Een hulp in huis is dan aangenaam, maar is ook erg duur. Bovendien kunnen we ons voorstellen dat je zo lang mogelijk zelfstandig wil blijven. In deze blog delen we een aantal handige hulpmiddelen waarmee je daadwerkelijk zelfstandig kunt blijven! Enthousiast en op zoek naar een plek om deze hulpmiddelen te bekijken en uit te testen? Breng dan eens een bezoek aan https://www.well-fair.nl/


Heb je zelf nog tips die deze blog kunnen verrijken? Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog. Regelmatig bekijken we alle binnengekomen tips. Zit er een goede suggestie tussen? Dan voegen we deze toe aan deze blog! 

Hoog laag bed

Heb je al eens overwogen om een hoog laag bed te kopen? Op latere leeftijd kan het steeds lastiger worden om zelf in- en uit het bed te stappen. Met een hoog laag bed van Well-Fair is dit probleem verleden tijd! Het bed ziet er ook nog eens prachtig uit en kan tevens ingezet worden als zorgbed. Als je het bed ziet, heb je zeker niet het idee dat dit een hoog laag bed is. Door de wieltjes onder de boxspring kun je het bed eenvoudig uit elkaar schuiven. Dit maakt het makkelijk om ook onder het bed te stofzuigen. 

Traplift

Bestaat je woning uit meerdere verdiepingen? Waar je als jonge heer of dame nog zo de trap opklom, is dit op latere leeftijd steeds lastiger. Wij raden daarom aan om een traplift te laten installeren.