Prachtige volle billen

Ben je om een of andere reden niet tevreden met je billen, omdat je graag meer volume wilt hebben? Met een BBL (Brazilian Butt Lift) operatie heb je zonder implantaten mooie volle billen, bij deze behandeling wordt namelijk je eigen lichaamsvet gebruikt. Vaak wordt uit de dijen, buik en heupen door middel van liposuctie vet weggehaald wat voor de BBL behandeling wordt gebruikt. Het vet wat weggehaald is, wordt vervolgens gebruikt om je heupen en billen voller te maken. De populaire zandlopervorm die bijna iedere vrouw wilt wordt verkregen met de behandeling.

Behandeling voor iedereen geschikt?

Een BBL operatie is niet voor iedereen geschikt, je moet een gezond gewicht hebben en voldoende lichaamsvet om te kunnen gebruiken. Vaak hebben vrouwen klachten over billen die zij te plat vinden, hier is de operatie dan ook perfect voor. Wanneer je te dun bent, en niet voldoende vet hebt kun je de behandeling wel doen maar word je aangeraden eerst meer vet te kweken. Er moet namelijk voldoende vet aanwezig zijn om te kunnen gebruiken voor de Brazilian Butt Lift, natuurlijk moet dit wel gepaard gaan met een gezonde levensstijl om aan te komen. Ook roken is uit den boze, je dient vier weken voor de operatie te stoppen. 

bbl operatie

Is de behandeling blijvend?

Hoe beter je gewicht stabiel blijft hoe mooier de resultaten zijn van een bbl operatie, je billen worden weer kleiner als je teveel gewicht zult verliezen. Na vier maanden blijft het vet definitief zitten en zullen er geen veranderingen meer optreden, ook de vorm van je billen veranderen na veel gewicht te verliezen. Is de operatie gedaan is het van groot belang dat je alle instructies van de arts opvolgt, de huid is gevoelloos dus mag je geen ijs of andere dingen gebruiken omdat je dit niet voelt. Trainen in de sportschool is er de eerste maand ook niet bij, de arts zal vanzelf bij je aangeven wanneer je weer je lichaam meer mag gaan belasten.