Zoek jij leuke sokken?

De medische sokken van medsocks zijn fantastische exemplaren voor iedereen die in de zorg werkt. En voor iedereen die graag goede doelen op het gebied van zorg willen ondersteunen. Ze zien er namelijk niet alleen heel erg leuk uit, met iedere aankoop ondersteun je ook een goed doel! Dat maakt deze medische sokken tot een uitstekend cadeau, voor jezelf of voor een ander. Met deze vrolijke sokken draag je een steentje bij aan een gezondere wereld!

Wat zijn medische sokken van medsocks?

De sok is vaak een beetje het ondergeschoven kindje van onze outfit, het is een kledingstuk waar we niet echt aandacht aan besteden. Zo lang ze maar passen en goed zitten, dat is eigenlijk het enige criterium. Maar medsocks wil met haar medische sokken iets meer bereiken. Veel mensen denken als ze deze term horen dat dit betekent dat deze kledingstukken een speciale functie hebben. Maar eigenlijk bedoelen zij hier vooral mee dat ze een zorgthema hebben. Ze zijn namelijk voorzien van plaatjes die te maken hebben met de zorg, denk aan:

  • injectiespuiten
  • pleisters
  • pillen
  • ambulances
  • tanden en kiezen

Dat neemt niet weg dat medsocks naast de gewone exemplaren ook compressiesokken verkoopt, die de benen gedurende de dag de nodige ondersteuning bieden. Mensen die in de zorg werken, zijn immers vaak in de benen en dan kan een compressiesok veel steun bieden. Maar de term medische sokken verwijst dus vooral naar de plaatjes die er op staan. Zij hebben eigenlijk voor ieder onderdeel van de zorg wel bijpassende exemplaren, zoals je uit de voorbeelden hierboven al hebt kunnen zien. Als zorgmedewerker ben je altijd aan bedrijfskleding gebonden, het enige wat je zelf vaak mag bepalen, is wat je aan je voeten draagt. Hoe leuk is het dan om speciale medische sokken te gaan dragen! Dat geeft niet alleen een persoonlijk tintje aan jouw werkkleding, het fleurt jouw outfit ook helemaal op. Dit is voor jouzelf leuk, maar patiënten zullen dit ook zeker kunnen waarderen!

Goede doelen

De medische sokken van medsocks zien er dus vrolijk uit en ze zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Maar er is meer, koop je deze kledingstukken, dan steun je ook meteen een goed doel! Het doel dat je steunt is vaak gekoppeld aan de afbeeldingen die op de sok te vinden zijn. Kies je bijvoorbeeld voor exemplaren met tanden en kiezen erop, dan steun je The Healthy Teeth Foundation. Kies je voor exemplaren met een ECG en een hart erop, dan steun je de Hartstichting! Met deze medische sokken ga je dus leuk gekleed en tegelijkertijd steun je onderzoek voor een gezondere wereld! Belangrijk om te weten is dat je kunt kiezen uit verschillende maten en dat je naast het kopen van losse paren ook kunt kiezen voor een abonnement, waarbij je iedere maand een nieuw paar thuis ontvangt. Ben jij voor jouw zorgpersoneel op zoek naar een origineel cadeau voor de kerstdagen? Bestel dan jouw kerstpakketten bij deze zaak en iedereen krijgt zorgsokken in een leuk kerstthema. De medische sokken van medsocks zullen ook als kerstpakket zeer in de smaak vallen bij mensen!